Betalen

Welke betaalopties kan ik gebruiken?

Je hebt een ruime keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

 
 
 
 

Na bevestigen van de bestelling, kan je kiezen uit één van de voorgestelde betalingswijzen.

In de volgende stap geef je de nodige gegevens in om je betaling uit te voeren (kaartnummer, naam, ...). Sommige uitgevende bankinstellingen kunnen een bijkomende handtekening eisen van het type digipass. De geldigheid van de betaling wordt al dan niet bevestigd na verificatie met de uitgevende bankinstelling. Indien de betaling wordt bevestigd, zal de afhouding plaatsvinden na de facturatie van de bestelling, en dit volgens de modaliteiten overeengekomen met de bankinstelling die de kaart heeft uitgegeven.

Het (de) bestelde product(en) blijven eigendom van de verkoper tot de volledige betaling van de aankoopprijs en eventuele kosten die bij de bestelling werden aangegeven.

Hoe weet ik dat betalen veilig is?

Wij gebruiken de meest geavanceerde beveiligingstechnieken voor het veilige verloop van je betaling. Alle communicatie gebeurt gecodeerd op basis van de SSL-encrytie (Secure Socket Layer) om een maximale beveiliging te garanderen. We werken samen met Mollie, marktleider in Europa op het gebied van online betalingen. Dit betekent dat we op geen enkel moment beschikken over je vertrouwelijke betalingsgegevens. We slaan je betalingsgevens dus ook niet op.

Gie