Vanwege Black Friday is het drukker dan normaal en is de kans groter dat de verwerking van je bestelling vertraging oploopt.

Bedankt voor je begrip.

×

Elektriciteitskabels

Zonder kabel geen elektro installatie! Voor zowel residentiële als industriële projecten kan u de nodige kabels hier terugvinden. Op onze shop kan u ook bij elke kabel de nodige specificaties en informatie terugvinden zoals de soorten toepassingen, normen, diameters, enz.


Kabels per rol of per meter hier bestelbaarUw aansluiting of apparaat heeft goede kabels nodig om optimaal te werken.  Door de goede kabel te kiezen, zorgt u dat al uw apparaten blijven werken en voorkomt u storingen of brandgevaar. Wij hebben alle kabels op voorraad; zo helpen we u alles aan te sluiten.

Voor elektrische aansluitingen in huis kunt u flexibele elektriciteitsdraad of een verbindingskabel gebruiken. Voor kraakheldere telefonie heeft u een goede telefoonkabel nodig. Een Coaxkabel zorgt voor glashelder beeld op uw televisie. Wilt u verlichting in de tuin aansluiten? Dan gebruikt u een kabel met versterkte buitenmantel, zoals de EXVB energiekabel voor ondergrondse plaatsing. Voor aansluitingen in de keuken of badkamer is er hittebestendig en waterdicht veiligheidskabel.  Om uw stopcontacten te voeden heeft u een halogeenvrije installatiekabel nodig, die zijn beschikbaar in XVB, XGB, VOB en VOBsT.  Voor industriële toepassing en machinebouw zijn afgeschermde en niet-afgeschermde stuurstroomkabels beschikbaar.

Voor nieuwe aansluitingen en apparaten en ter vervanging van oude bedrading hebben wij altijd de juiste kabels en snoeren voorhanden. Dat geldt ook voor goede netwerkkabels, verbindingskabels en buskabels die zorgen dat uw computers en internet snel en zonder storing werken.

Omdat geen aansluiting hetzelfde is, kunt u alle bedrading in verschillende lengtes en diameters kopen. Zo wordt bedrading aanleggen wel heel eenvoudig.

U kunt alle kabels online bij ons bestellen.


Meer kabel & draad

Gie