Vanwege Black Friday is het drukker dan normaal en is de kans groter dat de verwerking van je bestelling vertraging oploopt.

Bedankt voor je begrip.

×

Voorbedrade buis

Zonder kabel geen elektro installatie! Voor zowel residentiële als industriële projecten kan u de nodige kabels hier terugvinden. Op onze shop kan u ook bij elke kabel de nodige specificaties en informatie terugvinden zoals de soorten toepassingen, normen, diameters, enz.Nooit meer kabels door lege buizen trekken! Kabels zitten overal: in muren, vloeren, houtskeletten en in de grond. De flexibele voorbedrade buis zorgt dat u geen kabels meer hoeft door te trekken. De buis is voorzien van bedrading en maakt daardoor van kabels aanleggen voor iedere doe-het-zelver een simpele klus.  

Gaat u verbouwen of renoveren? Of bent u van plan uw kabels in de muur weg te werken? Dan kunt u veel tijd besparen door gebruik te maken van de voorbedrade buis. Dit is een flexibele buis die verkrijgbaar is met alle courante kabels erin: coaxkabel, buskabel, veiligheidskabel, signalisatiekabel, telefoniekabel  en vele andere.  Voor wie zelf draden wil trekken, is ook een flexibele buis met trekveer te koop.

Tip voor het gebruik van een lange buis: maak aan één kant van de buis een stofzuigerslang vast en plak de kieren af met duct tape. Aan de andere kant  stopt u het begin van een touw. Het andere einde van het touw maakt u vast aan de trekdraad. Met de stofzuiger zuigt u het touw door de buis. U kunt nu eenvoudig uw kabels door de flexibele buis trekken.

De flexibele buis is in verschillende lengtes en diktes te koop en u kunt hem zelf eenvoudig op maat maken wanneer de plannen veranderen. Het uitrollen van de voorbedrade buis kunt u doen met het universele afrolsysteem van Flex-O-Cab. Daarmee kunt u ieder type buis afrollen.


Meer kabel & draad

Gie