Vanaf 2020 is het in Vlaanderen verplicht om een rookmelder op elke verdieping van uw huis te installeren. Vergeet niet om ze in huis te halen!

Bekijk hier de optische rookmelder of de slimme rookmelder!

×
Your online shop for electric & lighting components

Voorbedrade buis

Zonder kabel geen elektro installatie! Voor zowel residentiële als industriële projecten kan u de nodige kabels hier terugvinden. Op onze shop kan u ook bij elke kabel de nodige specificaties en informatie terugvinden zoals de soorten toepassingen, normen, diameters, enz.Nooit meer kabels door lege buizen trekken! Kabels zitten overal: in muren, vloeren, houtskeletten en in de grond. De flexibele voorbedrade buis zorgt dat u geen kabels meer hoeft door te trekken. De buis is voorzien van bedrading en maakt daardoor van kabels aanleggen voor iedere doe-het-zelver een simpele klus.  

Gaat u verbouwen of renoveren? Of bent u van plan uw kabels in de muur weg te werken? Dan kunt u veel tijd besparen door gebruik te maken van de voorbedrade buis. Dit is een flexibele buis die verkrijgbaar is met alle courante kabels erin: coaxkabel, buskabel, veiligheidskabel, signalisatiekabel, telefoniekabel  en vele andere.  Voor wie zelf draden wil trekken, is ook een flexibele buis met trekveer te koop.

Tip voor het gebruik van een lange buis: maak aan één kant van de buis een stofzuigerslang vast en plak de kieren af met duct tape. Aan de andere kant  stopt u het begin van een touw. Het andere einde van het touw maakt u vast aan de trekdraad. Met de stofzuiger zuigt u het touw door de buis. U kunt nu eenvoudig uw kabels door de flexibele buis trekken.

De flexibele buis is in verschillende lengtes en diktes te koop en u kunt hem zelf eenvoudig op maat maken wanneer de plannen veranderen. Het uitrollen van de voorbedrade buis kunt u doen met het universele afrolsysteem van Flex-O-Cab. Daarmee kunt u ieder type buis afrollen.


Meer kabel & draad