Vanaf 2020 is het in Vlaanderen verplicht om een rookmelder op elke verdieping van uw huis te installeren. Vergeet niet om ze in huis te halen!

Bekijk hier de optische rookmelder of de slimme rookmelder!

×
Your online shop for electric & lighting components

Over Gigatek

Wie is Gigatek?

Gigatek is een speciaalzaak gelegen te Ninove van elektrotechnisch materiaal met reeds 20 jaar ervaring. Met deze online webshop willen wij u een extra service aanbieden om op een snelle en overzichtelijke manier opzoek te gaan naar de producten waar u op zoek naar bent!

Op deze webshop kan u terecht voor al uw elektrisch installatiemateriaal, verlichting & hernieuwbare energieproducten.

Wij bieden een zeer gevarieerde voorraad producten aan onder andere kabel en draad,  huishoudelijk en industrieel schakelmateriaal, kabelgoten, bevestigingsmateriaal, gereedschappen, enz. U vindt bij ons eveneens domotica, ventilatie, luchtbehandelling, videofonie & parlofonie, zonnepanelen, batterijen, LED lampen… terug. 

Wij werken steeds met betrouwbare merken die staan voor topkwaliteit (Niko, Legrand, General Electric, Philips, Siemens, BTicino, Teconex, Vynckier, Duracell, Hager, Eupen, flex-o-cab, …)

Groot gamma verlichting

Bent u op zoek naar nieuwe verlichting voor u woonkamer? Of een design toestel voor in uw werkruimte?
Op gigatek.be kan u terecht voor alle mogelijke verlichtingsapplicaties:  van tuinverlichting tot industriële verlichtingstoestellen.

We bieden de volgende kwaliteitsmerken aan: BTicino, 100%light, TAL, Sylvania, Philips, Wever & Ducré, Flos, Modular, Delta Light, enz.

We zijn ervan overtuigd dat u op onze online webwinkel uw gading zal terugvinden!

Waarom kopen bij Gigatek?

Als ervaren speler kunnen wij u topartikelen aan de scherpste prijs aanbieden. Wij beschikken over een grote voorraad van de meest courante producten en leveren bestellingen vanaf €30 gratis aan huis! Ook indien uw bestelling werd geplaatst voor 16u leveren wij binnen de 24u uit (enkel op werkdagen & indien alle artikelen voorradig zijn).