Bellen, parlofonie en videofonie


Parlofonie

Een parlofoon of deurintercom is een systeem dat het mogelijk maakt te communiceren met de persoon die aan je deur of poort staat. Onze parlofoons kunnen handenvrij worden gebruikt of zijn voorzien van een hoorn. Een parlofoon bevat standaard een buitenpost en een binnenpost. Het aantal binnenposten kan worden uitgebreid. Bovendien kunnen de verschillende binnenposten als intercom worden gebruikt, op die manier kan er tussen de verschillende ruimtes van het huis worden gecommuniceerd.

Gigatek heeft ook parlofoon kits, een parlofoon kit is een set die alle benodigde onderdelen bevat. Deze kit bestaat meestal uit een buitenpost, een binnenpost en een parlofoonvoeding.

Bij Gigatek heeft u de keuze tussen een opbouw- of inbouw montage voor zowel buiten- als binnenposten. Wij hebben een ruim assortiment van deurparlofoons, ook wel deurintercoms genoemd. Onze assortiment Aiphone, Urmet, Niko en Bticino parlofoons zijn stuk voor stuk een garantie op kwaliteit.

Videofonie

Onze videofoons zorgen er voor dat je aan de hand van een buitencamera in één oogopslag ziet wie er aan je deur staat of wie er langs is geweest. Door gebruik te maken van een videofoon kan je ongewenste bezoeken voorkomen. De videofoons zijn gemakkelijk te installeren dankzij hun tweedraadse aansluiting. Je oude deurbel vervangen door een videofoon is dus een fluitje van een cent.

Zowel de binnenposten als de deurpost kunnen in opbouw of inbouw worden geplaatst. De dikte van onze videofoons is miniem, waardoor ze weinig storend overkomen. We hebben zelfs tafeltoestellen, die niet aan een wand moeten worden bevestigd, maar kunnen bijvoorbeeld op het keukenaanrecht staan.

Gigatek biedt een ruim assortiment videofonie merken aan. Deurvideofoons van respectabele merken zoals UrmetAiphoneNikoBticino en Panasonic zijn bij ons terug te vinden. 

Deursloten

Een deurslot is de basis voor de beveiliging van je woning. Goede, kwaliteitsvolle, elektrische deursloten zijn essentieel voor de beveiliging van je deuren. Met onze sloten optimaliseer je de veiligheid van je woning. We bieden deursloten aan die zowel geschikt zijn voor gelijkspanning als voor wisselspanning.

Een elektrisch inbouw deurslot of een elektrisch slot voor je poort kan je online bij ons bestellen.

Online sloten kopen doe je bij Gigatek, zo heb je een garantie op goed beveiligde deuren.

Bellen en gongen

Ben je op zoek naar een draadloze deurbel of een klassieke gong? Bij ons vind je een uitgebreid gamma deurbellen en schoolbellen.

Onze bellen hebben meerdere beltonen, op die manier kies je zelf hoe je op de hoogte gesteld wil worden van bezoek. De deurbellen hebben meestal ook een volumeregelaar en een optie om de deurbel gemakkelijk uit te schakelen voor als je even niet gestoord wil worden. De draadloze deurbellen hebben een bereik van 100 tot 200 meter, een grote afstand overbruggen vormt dus geen enkel probleem.

De compacte gongen van Friedland kunnen overal gemonteerd worden zonder dat deze storend over komen.

Bij Gigatek vind je een ruime keuze aan klassieke en moderne deurbellen, met of zonder transformator. We hebben ook deurbellen die afgewerkt zijn in glas. Een verlichte beldrukknop behoort ook tot de mogelijkheden.

Friedland draadloze deurbellen, gongen, schoolbellen of sirenes online kopen doe je bij Gigatek.

Beldrukknoppen

Een beldrukknop kan beschouwd worden als het visitekaartje van je woning. Het is belangrijk dat je een beldrukknop installeert die perfect bij je woning past.

Wij hebben een beldrukknop voor iedere situatie. Beldrukknoppen in verschillende stijlen, zowel klassiek als modern, met of zonder verlichting vind je bij Gigatek. De verlichte beldrukknop zorgt er voor dat de knop op ieder moment van de dag opvalt. De beschikbare afwerkingen zijn brons, zilver, zwart of wit, ons ruime assortiment heeft voor ieder wat wils.

De beldrukknoppen van Friedland zijn eenvoudig te installeren en kunnen op bestaande bedrading worden aangesloten. Ze hebben een beschermingsgraad IP 44, hierdoor zijn ze weersbestendig en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Friedland staat bekend voor hun kwaliteit en duurzaamheid en is bijgevolg het merk waarvan wij beldrukknoppen aanbieden.

Beltransformatoren

Een beltransformator is een cruciaal onderdeel voor de verbinding tussen je beldrukknop en je bel. Wanneer uw deurbel amper te horen is of niet meer werkt is het vaak zo dat het probleem bij de beltransformator ligt. De beltransfo beschikt over te weinig spanning of is defect. Beltransformatoren met verschillende spanningen en vermogens voor bellen en gongen vind je terug bij Gigatek. Een modulaire transfo online aankopen via onze webshop is zeer eenvoudig.

Het ruime assortiment van verschillende merken beltransformatoren zoals Teconex, Vynckier en Hager, die wij online aanbieden staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Luidsprekers

De webshop van Gigatek is de juiste plaats om luidsprekers online aan te kopen. Ons assortiment bestaat uit vierkante en ronde luidsprekers in zowel zwarte, zilveren als witte uitvoering. Wij hebben een ruim aanbod inbouwluidsprekers en opbouwluidsprekers voor zowel binnen als buiten. De buitenluidsprekers die waterproof zijn stellen je in staat om je muziek buiten af te spelen. Onze luidsprekers hebben vermogens die variëren van 3 tot en met 175 Watt.

Wij verkopen luidsprekers van gerenommeerde merken zoals Artsound en Eissound. Op die manier weten we zeker dat we luidsprekers van goede kwaliteit leveren.


Gie