DURACELL - Duracell Electronics (D357/303)


€ 5,64/ 2 stuks € 7,79
€ 2,8232/ stuk
€ 7,79
€ 5,64/ 2 stuks
€ 2,8232/ stuk
D357/303
DURACELL

DURACELL - Duracell Electronics (D357/303)

Beschrijving

Meer vermogen voor gespecialiseerde toepassingen

Onze 'gespecialiseerde' batterijen zijn specifiek ontworpen voor gespecialiseerde toepassingen, zoals beveiligings- en medische toestellen, digitale camera's, horloges en elektronica, waarvoor kleinere batterijen of knoopcellen vereist zijn.

High Power Lithium (HPL) ronde cellen

Of het nu voor een camera, een alarmsysteem of een geheugenback-up is, u kunt vertrouwen op de LiMn02-chemie van HPL Duracell batterijen. Dankzij hun spiraalvormige constructie leveren ze ideale kracht voor toestellen met hoog verbruik. Ze hebben een grote energiedensiteit en zijn uitstekend bestand tegen koude temperaturen.

Elektronische muntcellen

Ons assortiment knoopcellen van hoge kwaliteit werd ontwikkeld voor elektrische toestellen als rekenmachines, afstandsbedieningen, geheugenback-ups, meters en elektronische boeken. Ze zijn beschikbaar in lithium (3V) of alkaline (1,5V chemie) en ze zijn ideaal voor al uw toestellen die langdurige en betrouwbare energie vereisen.

Beveiligings- en medische batterijen

De kracht en betrouwbaarheid van Duracell voor belangrijke toestellen zoals sleutelhangers, autoalarmen, GPS-trackers, medische apparaten, beveiligingsuitrusting en zelfs child-locators. Vertrouw op de kracht van Duracell wanneer het écht belangrijk is.

Duracell zilveroxide horlogebatterijen

Ons assortiment zilveroxide knoopcellen leveren de betrouwbare kracht van Duracell voor nagenoeg alle horloges. Ze hebben een grote energiedensiteit en zijn niet vatbaar voor zelfontlading als ze niet worden gebruikt.


Eigenschappen
Spanning: 1,55 V
Diepte: 11,60 mm
Netto gewicht kg: 0,00 kg
Batterij capaciteit: 170 mAh
Hoogte: 5,40 mm
Batterij type: D357/303
Breedte: 11,60 mm

Downloads
DURD357303-Datasheet.pdf (327 KB)

  • * Dit is de verwachtte levertermijn. Indien de fabrikant of leverancier een stockbreuk lijdt, productievertragingen oploopt of er producten einde reeks zijn (en dus niet meer worden gefabriceerd) kunnen deze levertermijnen mogelijk niet gehaald worden.
  • Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en andere heffingen, exclusief eventuele verzendkosten.
    Prijzen enkel geldig indien besteld via onze website.

Gie