ELTAKO - ELEKTRON. UNIVERSELE DIMMER +ESL POWERMOSFET 400W


€ 85,06 € 50,74
€ 85,06
€ 50,74
EUD12NPN-UC
4010312107843
ELTAKO

ELTAKO - ELEKTRON. UNIVERSELE DIMMER +ESL POWERMOSFET 400W

Beschrijving
Technische eigenschappen:

Universele dimmerschakelaar. Power MOSFET tot 400W. Automatische herkenning van de lampen. Slechts 0,1 Watt stand-by verlies. Instelbare minimale - en maximale helderheid alsook de dimspeed. Met kinderkamersturing en sluimerfunctie. Modulair toestel voor montage op Din-rail DIN-EN 60715 TH35. 1 module = 18mm breed en 58mm diep. Universele dimmer voor lampen tot 400W, afhankelijk van de ventilatiecondities. Dimbare spaarlampen ESL en dimbare 230V-LED lampen afhankelijk van de lampenelektronica. Schakeling in de nuldoorgang met soft aan en soft uit wat de levensduur van de lampen ten goede komt. Universele stuurspanning 8..230V UC, galvanisch gescheiden van de 230V voeding- en schakelspanning. Geen minimum belasting nodig. Korte stuurbevelen schakelen aan/uit, permanente aansturing voert de helderheid op tot de maximale waarde. Een onderbreking van de aansturing verandert de dimrichting. De ingestelde lichtintensiteit blijft gememoriseerd bij het uitschakelen.
Bij een stroompanne worden de ingestelde schakelingen en de lichtintensiteit gememoriseerd en opnieuw ingeschakeld bij terugkeer van de voedingsspanning. 5mA stroom van de verklikkerlampen vanaf 110V stuurspanning. Automatische elektronische beveiliging tegen overbelasting en afschakelen bij te hoge temperatuur. Achter het bovenste draaischakelaartje, aan de voorzijde, bevindt zich een LED die een aansturing aanduidt. Deze begint te knipperen na 15 seconden, om de aandacht te vestigen op een mogelijke blokkering van een drukknop


Eigenschappen
Geschikt voor: Halogeenlampen, LED
Type Dimmer: Modulaire dimmer, Pulsdimmer, Touch dimmer, Transfo dimmer
Functie: Dimmer
Voedingsspanning: 230 V

Downloads
B_eltako_EUD12NPN_VL.pdf (235 KB)

  • * Dit is de verwachtte levertermijn. Indien de fabrikant of leverancier een stockbreuk lijdt, productievertragingen oploopt of er producten einde reeks zijn (en dus niet meer worden gefabriceerd) kunnen deze levertermijnen mogelijk niet gehaald worden.
  • Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en andere heffingen, exclusief eventuele verzendkosten.
    Prijzen enkel geldig indien besteld via onze website.

Gie