Netatmo, PRO Slimme Video deurbel


€ 343,22 € 272,89
€ 343,22
€ 272,89
6 in voorraad
Vandaag vóór 16u besteld,
morgen in huis

Meer artikels op voorraad
binnen deze categorie

NDB-PRO
3700730503686
Legrand

Netatmo, PRO Slimme Video deurbel

Beschrijving
Zie wie er bij u aanbelt en reageer waar u ook bent

Altijd thuis, waar u ook bent
Ook als u niet thuis bent, zijn uw ogen en uw stem er wél dankzij uw Netatmo Slimme Video Deurbel. Belt er iemand aan? U ziet de beelden op uw smartphone en u kunt de bezoeker direct aanspreken, of u nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld. Bent u op kantoor? Zeg de pakjesbezorger waar hij uw pakje kan achterlaten, zodat u de levering niet mist. Bent u zich nog aan het klaarmaken? Geef uw bezoekers alvast een complimentje over hun outfit en zeg dat u er zo aankomt!

Een echte bescherming voor uw huis
Uw Netatmo Slimme Video Deurbel is niet zomaar een deurbel! Dankzij slimme persoonsdetectie krijgt u geen vals alarm: u krijgt alleen een waarschuwing in real time op uw smartphone als er echt iemand bij uw voordeur is. Een indringer? Met de ingebouwde luidspreker schrikt u hem onmiddellijk af.

Makkelijk te installeren
Slim en eenvoudig: daar draait het om met de Netatmo Slimme Video Deurbel. U kunt de deurbel moeiteloos zelf installeren, hoe uw elektrische installatie er ook uitziet. Hebt u al een bedrade deurbel met een gong? Dan hoeft u die alleen maar te vervangen. Even verbinden met wifi, en klaar!

Zonder abonnement toegang tot alle functies 
Geen onverwachte kosten. De video opslag en alle functies van uw Slimme Video Deurbel zijn altijd toegankelijk zonder abonnement. Bekijk direct op de app alle opnames van mensen die bij u aanbellen of van wat er zich bij uw voordeur afspeelt. Op uw smartphone of uw tablet. Lokale opslag van uw video’s op de ingebouwde micro SD-kaart.


Eigenschappen
Type: Beldrukknop
Bedrading: 2-draads
WiFi: Ja
Compatibel met smartphone / app: Ja
Geheugenfunctie: Ja
Ingebouwde camera: Ja
Opties deurbellen: Persoondetectie
Slimme deurbel: Ja

Downloads
Netatmo doorbell-userguide-web.pdf (2,0 MB)

  • Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en andere heffingen, exclusief eventuele verzendkosten.
    Prijzen enkel geldig indien besteld via onze website.

Gie