LG Electronics - LG Chem RESU10H PRIME HIGH VOLTAGE BATTERIJ


€ 6285,93
12 in voorraad
Vandaag vóór 16u besteld,
morgen in huis
U10PRIME
LG Electronics

LG Electronics - LG Chem RESU10H PRIME HIGH VOLTAGE BATTERIJ

Beschrijving

Zijn sterke punten

 
 
Lithiumbatterij Dankzij lithiumtechnologie heeft de batterij geen last van geheugeneffect (de batterij kan voor 100% worden ontladen). Deze technologie met betrekking tot lood heeft veel voordelen. Namelijk een langere levensduur (ongeveer 20 jaar), lichter, minder groot en het grootste voordeel: er is geen onderhoud nodig.
 
MAXIMALE ONTLADING VAN 100%
De LG Chem RESU 10H PRIME lithiumbatterij heeft het beste ontlaadpercentage op de markt. De ontlaadsnelheid is 100%. U kunt dus maximaal tot 9600Wh ontladen.
 
6000 LEVENSCYCLI
Met een gemiddelde van 250 cycli per jaar heeft de LG Chem RESU 10H PRIME lithiumbatterij een levensverwachting van meer dan 20 jaar.
 
HOOG UITGANGSVERMOGEN
Dankzij de kracht van deze hoogspanningsbatterij LG Chem RESU 10H PRIME kunt u een uitgangsvermogen bereiken van maximaal 5000W. Dankzij de hoogspanningsmodus (tot 450 V) biedt deze batterij u de mogelijkheid om 's avonds of 's ochtends zelf te verbruiken met een hoog uitgangsvermogen.
 
ELEGANT EN LICHT
Dankzij de lithiumtechnologie is deze batterij minder groot en lichter dan loodzuuraccu's. Gebruikstemperaturen tussen 0°C en 40°C zorgen voor een optimaal gebruik, ongeacht de plek van opslag.

Downloads
LG Chem Resu EN_2_2.pdf (3,0 MB)

  • Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en andere heffingen, exclusief eventuele verzendkosten.
    Prijzen enkel geldig indien besteld via onze website.

Gie