Niko Intense Anthracite, Afwerkingsset met doorschijnende lens voor stopcontact met spanningsaanduiding, penaarde en kinderveiligheid, inbouwdiepte 28,5 mm


€ 8,89 € 6,35
€ 8,89
€ 6,35
69 in voorraad
Vandaag vóór 16u besteld,
maandag in huis

Meer artikels op voorraad
binnen deze categorie

122-66607
Niko

Niko Intense Anthracite, Afwerkingsset met doorschijnende lens voor stopcontact met spanningsaanduiding, penaarde en kinderveiligheid, inbouwdiepte 28,5 mm

Beschrijving
Beschrijving

Afwerkingsset met doorschijnende lens voor stopcontact met spanningsaanduiding, penaarde en beschermingsafsluiters, inbouwdiepte 28,5 mm, Antraciet. De centraalplaat is omringd door een vlakke boord die op de 4 hoeken voorzien is van een rechthoekige opening, waarin zich telkens een multipositionele snaphaak bevindt. De opbouw van de centraalplaat zorgt ervoor dat bij onzorgvuldig pleisterwerk de afdekplaat steeds vlak tegen de muur bevestigd kan worden dankzij de snaphaken. Dit werkt in twee richtingen: als de inbouwdoos uit het pleisterwerk steekt, vangen de multipositionele snaphaken een speling tussen 1 à 1,2 mm op; als de inbouwdoos te diep in het pleisterwerk verzonken is, dan kunnen de snaphaken een speling tot 1,8 mm opvangen. De vlakke boord rondom de centraalplaat bevat eveneens 4 ronde openingen die ervoor zorgen dat de afdekplaat correct gepositioneerd kan worden ten opzichte van de centraalplaat. Na montage van het geheel (afdekplaat, afwerkingsset en mechanisme) zijn er, dankzij de vlakke boord aan de centraalplaat, geen metalen delen zichtbaar.

  • Materiaal centraalplaat: De centraalplaat is vervaardigd uit vormvaste polycarbonaat + asa. De grondstof is in de massa gekleurd.
  • Kleur: Antraciet (in de massa gekleurd, bij benadering RAL1013)
  • Lens: De centraalplaat bevat links onderaan een een staande, rechthoekige, doorschijnende lens (1 x 5 mm) voor een inbouwstopcontact met module voor spanningsaanduiding.
  • Demontage: De demontage gebeurt eenvoudig door het losschroeven van de centraalplaat.

Eigenschappen
Met/zonder aarding: Met aarding
Kleur: Antraciet
Reeks: Niko Intense
Met controlelampje: Ja
Type aarding: Penaarde
Type centraalplaat: Stopcontact
Inbouwdiepte: 28,5 mm
Centerafstand: 60 mm
Afmetingen: 55,8 x 55,8 mm
Kinderveiligheid: Ja
Functie: Centraalplaat
Richting: Horizontaal
Specificatie: Enkelvoudig

  • Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en andere heffingen, exclusief eventuele verzendkosten.
    Prijzen enkel geldig indien besteld via onze website.

Gie