Niko, Drukknop N.O. of N.G. met 4 aansluitklemmen, sokkel, schroefklemmen en afwerkingsset Original Cream


€ 12,87 € 9,21
€ 12,87
€ 9,21
100-03000
5413736210370
Niko

Niko, Drukknop N.O. of N.G. met 4 aansluitklemmen, sokkel, schroefklemmen en afwerkingsset Original Cream

Beschrijving
Beschrijving

Samengestelde drukknop 250 V (sokkel en afwerkingsset). Deze drukknop N.O. of N.G. is voorzien van 4 aansluitklemmen. Afwerkingskleur: cream

Afwerkingsset voor enkelvoudige schakelaar of drukknop, cream. De centraalplaat is omringd door een vlakke boord die op de 4 hoeken voorzien is van een rechthoekige opening, waarin zich telkens een multipositionele snaphaak bevindt. De opbouw van de centraalplaat zorgt ervoor dat bij onzorgvuldig pleisterwerk de afdekplaat steeds vlak tegen de muur bevestigd kan worden dankzij de snaphaken. Dit werkt in twee richtingen: als de inbouwdoos uit het pleisterwerk steekt, vangen de multipositionele snaphaken een speling tussen 1 à 1,2 mm op; als de inbouwdoos te diep in het pleisterwerk verzonken is, dan kunnen de snaphaken een speling tot 1,8 mm opvangen. De vlakke boord rondom de centraalplaat bevat eveneens 4 ronde openingen die ervoor zorgen dat de afdekplaat correct gepositioneerd kan worden ten opzichte van de centraalplaat. Na montage van het geheel (afdekplaat, afwerkingsset en mechanisme) zijn er, dankzij de vlakke boord aan de centraalplaat, geen metalen delen zichtbaar.

De kunststofdelen van de centraalplaat zijn zelfdovend (voldoen aan een gloeidraadproef van 650 °C) en zijn halogeenvrij.


Eigenschappen
Reeks: Niko Original
Kleur: Creme
Bevestigingswijze: Klauwbevestiging
Draadaansluiting: Schroefklemmen
Montagewijze: Inbouw
Vermogen: 10 A
Inbouwdiepte: 18 mm
Functie: Drukknop

Productgamma
Artikelcode Functie Reeks Draadaansluiting Bevestigingswijze Montagewijze Prijs
100-03008 Drukknop Niko Original Insteekklemmen Klauwbevestiging Inbouw € 9,21
Meer drukknoppen
  • * Dit is de verwachtte levertermijn. Indien de fabrikant of leverancier een stockbreuk lijdt, productievertragingen oploopt of er producten einde reeks zijn (en dus niet meer worden gefabriceerd) kunnen deze levertermijnen mogelijk niet gehaald worden.
  • Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en andere heffingen, exclusief eventuele verzendkosten.
    Prijzen enkel geldig indien besteld via onze website.

Gie