Niko - Enkelvoudige muurprint met sokkel voor Niko Home Control, 60 x 71 mm, klauwbevestiging


€ 13,21 € 8,86
€ 13,21
€ 8,86
550-14106
5413736379510
Niko

Niko - Enkelvoudige muurprint met sokkel voor Niko Home Control, 60 x 71 mm, klauwbevestiging

Beschrijving

Een enkelvoudige muurprint met sokkel voor Niko Home Control heeft een afmeting van 60 x 71 mm en wordt bevestigd met een klauwbevestiging.

De muurprint bevat alle elektrische en mechanische componenten om één of meerdere drukknoppen aan te sluiten op het Niko Home Control-systeem. Met de tweevoudige insteekconnector sluit je de buskabel aan op de muurprint en kan je doorlussen naar het volgende bedieningselement. De muurprint heeft twee contacten met twee openingen elk. Voor het aansluiten van enkelvoudige muurprints verbind je de bus met twee draden van de buskabel, waarbij elke draad afzonderlijk wordt aangesloten op een contact. Elk contact is gemarkeerd met de letter B op de muurprint. Als je moet doorlussen naar een volgend bedieningselement, gebruik je de andere opening van het contact.

Het inbouwraam heeft een metaaldikte van 1 mm en is verzinkt op alle zijden, inclusief de snijzijden. Het heeft 4 inloopsleuven met een schroefgat van 7 mm en 4 schroefgaten met een diameter van 3 mm voor montage op panelen.

De bevestiging van de muurprint in een inbouwdoos met grijpvlakken gebeurt met klauwen die opengedraaid worden met schroeven met een sleufkop. De klauwen hebben een ingrijpdiepte van 31 mm en keren volledig terug bij het losschroeven.

De muurprints kunnen eenvoudig en snel gemonteerd worden door gebruik te maken van de aanduiding van het midden van het inbouwraam. Ze kunnen verticaal gekoppeld worden met een centerafstand van 60 mm door de sokkels in elkaar te schuiven, waarbij ze automatisch vergrendelen. Voor een centerafstand van 71 mm worden voorgevormde lipjes onderaan gebruikt, die naar beneden geplooid kunnen worden over een afstand van 1 mm om de sokkels tegen elkaar te laten steunen en de centerafstand te waarborgen. Horizontale koppeling van meerdere sokkels verloopt snel en perfect door omhooggeplooide zwaluwstaarten aan de linker- en rechterzijde. De sokkels zijn extra stevig door de omhooggeplooide randen aan de buitenzijde en naar binnen toe.

Het inbouwraam is voorzien van een donkergrijze opzetboord van kunststof aan de boven- en onderkant. Deze opzetboord is verbonden met het inbouwraam via een smeltproces. De hoeken van de opzetboorden hebben rechthoekige openingen met multipositionele snaphaken, waardoor de afdekplaat altijd vlak tegen de muur bevestigd kan worden, zelfs bij onzorgvuldig pleisterwerk. De opzetboorden hebben ook ronde openingen die zorgen voor een correcte positionering van de afdekplaat ten opzichte van de centraalplaat.

Markering: CE.


Eigenschappen
Niko Home Control: bediening, Compleet gamma
Slim stopcontact: Ja
Montage: Enkelvoudig
Functie: Stopcontact

Downloads
PD550-14106_nlbe.pdf (140 KB)

Toebehoren
Niko - Draadloze bridge voor Niko Home Control
NIK550-00640
Niko - Connected controller voor Niko Home Control II
NIK550-00003
Niko - Voeding voor Niko Home Control
NIK550-00010
Niko - Schakelmodule voor Niko Home Control voor drie verschillende kringen
NIK550-00103
Niko - Schakelmodule voor Niko Home Control voor zes verschillende kringen
NIK550-00106


  • * Dit is de verwachtte levertermijn. Indien de fabrikant of leverancier een stockbreuk lijdt, productievertragingen oploopt of er producten einde reeks zijn (en dus niet meer worden gefabriceerd) kunnen deze levertermijnen mogelijk niet gehaald worden.
  • Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en andere heffingen, exclusief eventuele verzendkosten.
    Prijzen enkel geldig indien besteld via onze website.

Gie