VAN DER VALK - ValkSolarFix - rvs bevestigingsset M10 + afdichtring


€ 12,81 € 10,89
€ 12,81
€ 10,89
Op bestelling
Leveringstermijn:
1 tot 3 weken*
(meer info)
747604
VAN DER VALK

VAN DER VALK - ValkSolarFix - rvs bevestigingsset M10 + afdichtring

Beschrijving
Beschrijving

Voor gebouwen hoger dan 25 meter, in gebieden met zeer hoge windbelasting of op dakconstructies die slechts een zeer geringe belasting aankunnen, biedt het toepassen van “consoles” een uitkomst voor het bevestigen van het PV-systeem.

Het spreekt voor zich dat hoge kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende sterkte-eigenschappen van deze bevestigingspunten een absolute must is. Daarnaast is een hoge mate van kennis en expertise nodig om voor ieder project de meest optimale oplossing te kunnen bieden. Dit alles wordt gecombineerd in de ValkSolarFix.

De ValkSolarFix is gemaakt uit hoogwaardig aluminium en kan snel en eenvoudig worden bevestigd op daken met een hout- of staalplaatconstructie door middel van speciale dakschroeven of een tuimelanker. Voor betonnen dakconstructies kan gebruik worden gemaakt van een betonanker. De lengte van de schroeven of ankers kan worden afgestemd op de dikte van het isolatiemateriaal.


Eigenschappen
Materiaal: Roestvrijstaal (RVS)

Toebehoren
VAN DER VALK - ValkSolarFix - Dakschroeven 4,8x240mm - 6x
VDV747643
VAN DER VALK - ValkSolarFix - Dakschroeven 4,8x90mm - 6x
VDV747641
VAN DER VALK - ValkSolarFix - Dakschroeven 4,8x140mm - 8x
VDV747632
VAN DER VALK - ValkSolarFix Low h=20mm - PVC coated
VDV747601


  • * Dit is de verwachtte levertermijn. Indien de fabrikant of leverancier een stockbreuk lijdt, productievertragingen oploopt of er producten einde reeks zijn (en dus niet meer worden gefabriceerd) kunnen deze levertermijnen mogelijk niet gehaald worden.
  • Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en andere heffingen, exclusief eventuele verzendkosten.
    Prijzen enkel geldig indien besteld via onze website.

Gie